21.kolo muži - Další domácí neúspěch

18.05.2015 11:24

FC AJAX BEZMĚROV: BIVOJ BAŘICE 1:2 (0:0)

BRANKA: Drahomír PAVELKA

SESTAVA: Michal SLAVÍK- Michal VEČERKA, Jakub ULEHLA, Tomáš ZATLOUKAL, Radim ADAMOV- Luděk KARÁSEK, Aleš VEJTASA, Dominik BLEŠA, Vlastislav COUFALÍK- Ondřej VEČERKA, Vít BLEŠA

NÁHRADNÍCI: Martin RYBENSKÝ, Adam VALOVIČ, Drahomír PAVELKA

 
Se soupeřem ze spodu tabulky se očekával další bodový zisk. V první polovině jsme měli značnou převahu, která byla korunována odpískáním pokutového kopu. Zodpovědnost na sebe vzal Tomáš Zatloukal, ale jeho střelu do prostřed branky brankář vyrazil nohou. Ani další šance jsme nevyužili a tak poločas skončil bez branek.
Do druhé poloviny již nenastoupil zraněný Víťa Bleša ani Vlasťa. Do útoku se postavil Martin Rybenský a do obrany Drahoš. Promarnili jsme prvních dvacet minut, které vyvrcholily odpískáním dalšího pokutového kopu, tentokrát ovšem v náš neprospěch. Hosté s touto výhodou naložili jak se patří a dostali do vedení 1:0. V dalším průběhu se již hrálo na jednu branku. Vytvořili jsme si velký tlak. Ale hosté se dostávali do nebezpečných protiútoků. Z jednoho takového hosté zvýšili na 2:0. Opět jsme neproměnili dvě obrovské šance, které volali po gólu. Až 10 minut před koncem pěknou ranou z trestného kopu snížil Drahoš Pavelka. I přes naše další velké šance se už skore nezměnilo. A tak muži dokončili neúspěšnou neděli kdy se všem našim týmům nedařilo.