5.kolo starší žáci - Prohra v Mrlínku

28.09.2014 13:42

Sokol Mrlínek: FC AJAX BEZMĚROV 3:0 (1:0)

Sestava: Jakub Daněk- Matěj Strašák, Patrik Houra- Radek Hašpica, Kristýna Zachová, Aleš Vejtasa- Zdeňka Jordová, David Opluštil
náhradníci: Petra Večerková, Pavel Opluštil. Tereza Dostálová, Patrik Strážnický
 
Do dnešního zápasu jsme vstoupili velmi dobře. David Opluštil se dostal do tří velkých šancí a další útočné akce vypadaly velmi nadějně. Nová obranná dvojice hrála spolehlivě. Bohužel jsme neskorovali a postupně se hra vyrovnala. Sedm minut před poločasem, se však domácí  zrychlého protiútoku dostali do vedení. Do konce poločosu se již nic zajímavého nestalo. 
Druhý poločas byl o poznání horší. Útok bez Davida nedokázal udržet balon a naše útočné akce skončili dřív, než začali. Tím začala být přetěžována naše obrana. Domácí se dostávali do tlaku a z něj jsme inkasovali po druhé v 48 minutě zápasu. I přes vystřídání se obraz hry již nezměnil. Hra se nám už nedařila. Za celý druhý poločas jsme neohrozili branku soupeře. V závěru jsme pak inkasovali ještě třetí gól. 
Celý tým příkladně bojoval. Vyzvednou tentokrát musím individuální výkon Kuby Daňka. V první půli byl náš nejlepší hráč David a ve druhé půli jednoznačně Zdenička.