Dorostenci dostali na úvod desítku

30.08.2015 08:57

FC AJAX BEZMĚROV: SK BŘEST 1:10 (1:4)

BRANKA: FRANTIŠEK KUBÍN (pk) 32 MIN

SESTAVA: Daniel SUCHARSKI - Martin KUNČAR (77.Matěj STRAŠÁK), Denis OBLOUK, Martin GERLA, Tomáš VEČERKA- Tomáš ŠVRČINA (46. Michal KROUPA ), David OPLUŠTIL (65.Radek HAŠPICA), Dominik SKÁCEL (35. Patrik HOURA)- František Kubín, Alex JURINEC

Premiéra nového dorosteneckého týmu se nepovedla. Muselo nastoupit celkem sedm starších žáků, což výrazně ovlivnilo nasazení a bojovnost. Žáci bez jakýhkoli zkušeností s velkým fotbalem hráli s přílišným respektem. Navíc jim chybí i fyzička. Někteří chtěli střídat po 10 minutách. 
 
Začátek utkání vypadal na velmi vyrovnané utkání. Prvních 15 minut se hrálo bez výrazné šance na obou stranách. Nám sice nefungovala záloha, ale hra až úplně tragická nebyla. Vše se změnilo v dalších 15 minutách. Po špatně odvráceném rohu, jsme dostali krásný gól, s kterým nemohl náš brankář nic dělat. Co však následovalo potom, bylo naprosto zbytečné. Soupeři třikrát nastřelili stejnou tyč a brankář si třikrát srazil míč do vlastní brány. Po půhodině bylo o bodech rozhodnuto, hra se nám úplně rozpadla a navíc se hráči začali hádat mezi sebou. Trošku jsme se nadechli , když se do šance dosta Fanda a byl faulován. Sám pak penaltu proměnil a snížil na 1:4.
Do druhého poločasu jsme přeskupili a vystřídali sestavu a nastoupili z odhodláním něco se zápasem ještě udělat.  Tragické ovšem bylo bránění standartních situací. A tak hned v úvodu jsme z nich dostali další dva góly a bylo po odhodlání. Do hry jsme poslali všechny náhradníky, ale zápas se již jen dohrával. V záverečné čtvrthodince se ještě proti nám kopala penalta a v posledních pěti minutách jsme ještě hosté upravili na vysněných deset.
Holt každý začátek je těžký. A pokud se většina týmu nesejde na tréninku, nemůžeme čekat žádné zázraky.