Dorostenci opět bez bodu

27.09.2015 19:08

TJ  Mrlínek: FC AJAX BEZMĚROV 8:0 (4:0)

SESTAVA: Tomáš NOHÝL- Radek KUNA (89. Pavel OPLUŠTIL), Denis OBLOUK, Martin GERLA, Alex JURINEC- Dominik SKÁCEL (70. David OPLUŠTIL), Marek HRABAL, Martin MÁLEK (59. Patrik HOURA), Tomáš KŘEHÁČEK (78. Matěj POLÁŠEK)- František KUBÍN, Michal KROUPA (52. Patrik DANĚK)

 
V dnešním zápase jsme dali dohromady celkem 16 hráčů. Přesto jsme nebyli kompletní a zejména nám chyběl brankář. To se bohužel projevilo hned v úvodu zápasu. Při prvním rohovém kopu si náš nový brankář srazil míč do vlastní brány.  A to běžela teprve pátá minuta. Poté se nám povedlo neinkasovat dalších dvacet minut. Hra však byla z naší strany slabá. Středový záložníci nezískali žádný míč po našem odkopu od brány a ihned se tak valili další útoky na naši přetíženou obranu.  Po dalším rohu se opět nevyznamenal brankář a opět jsme inkasovali. Za stavu 2:0 jsme měli jedinou šanci, když Fanda trefil tyč. Z protiútoku  jsme z dalšího rohu rohu inkasovali po třetí. Čtvrtý gól jsme dostali po chybě kapitána na půlce a střele z dálky do prostřed brány. 
Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe. Další gól jsme dostali až po dvaceti minutách. Postupně jsme vystřídali všechny hráče z lavičky. A škoda jen zbytečných dvou gólů v úplném závěru, kdy domácí upravili na konečných 8:0.
Tak snad příště už budeme kompletní a předvedeme aspoň dobrý výkon.