Dorostenci opět na stejné vlně

24.10.2015 16:37

FC AJAX BEZMĚROV: SOKOL RYMICE 0:8 (0:5)

SESTAVA: Daniel SUCHARSKI- Jakub DANĚK, Patrik DANĚK, Marek VILÍMEK, Tomáš KŘEHÁČEK- Patrik HOURA, Martin GERLA, Dominik SKÁCEL (82. Pavel OPLUŠTIL)- Matěj STRAŠÁK (14. Radek KUNA),Michal KROUPA, David OPLUŠTIL

V dnešním zápase jsme oproti minulému zápasu museli udělat pět vynucených změn. Takže už před zápasem byly naše šance velmi mizivé. V základní sestavě nastpoupilo sedm starších žáků. Za celý zápas jsme nevystřelili na branku. Za to hosté se činili. První gól padl už v 8. minutě. Druhý v 11 a třetí v 18.
Pak se na  chvíli brankostroj zastavil. Obraz hry byl ale pořád tristní. Naši hráči propadali ve všech herních činnostech. Prostě to bylo na ručník. Do poločasu jsme inkasovali ještě dvakrát. Po přestávce  začalo vše na novo. Za 20 minut to bylo už 8:0. Pak se však i hosté uspokojili a nebo prostě měli smůlu v zakončení. Další gól už nepadl. 
Utrpěli jsme tak další debakl. V kritických chvílích se projeví charakter jednotlivých lidí. Někdo je schopný za tým obrazně řečeno položit život, Jiní se na vše vykašlou při prvních problémech. Po polovině odehrané sezony, už vím kdo kam patří.