Křenovice- AJAX Bezměrov příprava- mladší žáci

29.03.2015 16:12

Poslední přípravný zápas před sezonou sehráli naši mladší žáci v Křenovicích. Přes řadu omluvenek se nám podařilo zahrát hodně dobré utkání.

Sokol Křenovice: FC AJAX BĚZMĚROV 0:3 (0:0) video

BRANKY: Patrik HOURA, Marián NOVÁK, Matěj STRAŠÁK

SESTAVA: Matěj POLÁŠEK- Matěj STRAŠÁK, Patrik HOURA- Petra VEČERKOVÁ, Pavel OPLUŠTIL, David ONDRÁČEK- Zdeňka JORDOVÁ, Kristýna ZACHOVÁ

Marián NOVÁK, Filip ONDRÁČEK, David NOVÁK

 
Začátek utkání probíhal vyrovnaně ve vzájemném oťukávání.Postupně jsme se začali prosazovat, ale naše převaha nebyla podpořena gólovou efektivitou. V útoku hýřila aktivitou Kristýna. Po její akci trefila jen tyč a před prázdnou brankou netrefil míč Marián. Po další akci Kristýny, si obrana domácípomohla faulem. K trestnému kopu se postavil kapitán Patrik a trefil tyč, ale nikdo se nedostal k dorážce. Měli jsme i další šance a spoustu rohů, ale ani jednou  jsme se neprosadili. Matěj v bráně byl bezchybný a tak skončil poločas bez branek.

Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře a nátlakovou hrou jsou soupeře přišpendlili na jeho polovině. Po velmi hezké kombinaci Patrika  a Kristýny se ke krásnému zakončení dostal opět Patrik a rozvlnil síť domácích poprvé. Vedení nás nastartovalo ještě k lepšímu výkonu. Kombinace Pavla s Kristýnou volali po dalším gólu. Závary po rohových kopech odvraceli domácí z vypětích všech sil. Po jednom takovém závaru skoroval střelou po zemi k tyči Marián Novák a připsal si tak premiérový gól. Netrvalo dlouho a třetí gól přidal křižnou střelou Matěj Strašák. Následovala řada dalších šancí, které ovšem zůstaly nevyužity. Domácí se dostali jen k rychlým protiútokům, které vyřešila naše obrana společně s výborným brankářem. 
Na konec přípravy jsme podali velmi dobrý výkon podpořený skvělým výsledkem.