Mladší přípravka ukončila fotbalový rok v Hulíně

12.10.2015 21:02

Dvojzápasem v Hulíně skončila letošní sezona pro mladší přípravku.

SK Břest: FC AJAX BEZMĚROV 2:4 (2:1) video1, video 2, video 3

BRANKY: Filip ONDRÁČEK, David NOVÁK, Martin BÖSERLE, Daniel BÖSERLE

SESTAVA: Damián VAŠÍČEK- Kristián ŽUPKA, Daniel BÖSERLE- Jiří KRUPAŘ, David NOVÁK

Filip ONDRÁČEK, Martin BÖSERLE- Markéta MIKLOVÁ, Marek VOJÁČEK

V prvním dnešním utkání jsme nastoupili proti poslednímu celku tabulky. Naši hráči měli jasnou převahu. Hrálo se jen na půlce soupeře. Ten však do brány postavil na černo staršího kluka a ten pochytal skoro všechny naši střely. Naopak stačili dva rychlé protiútoky a přesné střaly a prohrávali jsme 0:2. Do poločasu  snížil pěknou střelu Filip Ondráček. 

V druhém poločase se obraz hry nezměnil. Konečně se nám ale podařilo vyrovnat díky Davidu Novákovi. Pak po nádherné akci bratrů Böserlových vstřelil vítězný gól Martin. Na konečných 4:2  pak upravil kapitán Daniel.  Po výborném výkonu si tak mohli naši hráči zakřičet vítězný pokřik.

SPARTAK HULÍN: FC AJAX BEZMĚROV  13:3 (7:1) video 1, video 2

BRANKY: Daniel BÖSERLE 2, Filip ONDRÁČEK

SESTAVA: Damián VAŠÍČEK- Kristián ŽUPKA, Daniel BÖSERLE- Jiří KRUPAŘ, David NOVÁK

Filip ONDRÁČEK, Martin BÖSERLE- Markéta MIKLOVÁ, Marek VOJÁČEK

 
V druhém zápase nás čekal silnější soupeř, domácí Spartak. Domácí se snadno dostali do vedení dva nula lacinými góly. Naši hráči ovšem příkladně bojovali. Kapitán Dan snížil po úniku po pravé straně na 1:2. Ale hned z rozehrání jsme inkasovali na 1:3. Na konci poločasu byl náš bojovný výkon znehodnocen několika zbytečnými góly. 
Druhá polovina zápasu byla velmi vyrovnaná. Góly jsme inkasovali až ve druhé části poločasu. A taky jsme dvakrát skorovali my. Nejprve to byl Dan a v závěru přidal gól i Filip. Konečné skore naprosto neodpovídá předvedenému výkonu. Bohužel většinou snadno inkasujem, ale na gól se opravdu nadřeme. 
 
 
Celkově bych zhodnotil naše  účinkování v této polovině soutěže jako úspěšné. Z dvanácti zápasů se nám povedlo ětkrát vyhrát a sedmkrát prohrát. V tabulce držíme pěkné páté místo.