Mladší žáci vyhráli v Lubné

28.10.2015 18:07

FK 1953 Lubná : FC AJAX BEZMĚROV  0:2 (0:1) video 1, video 2

Branky: 7. Aleš Vejtasa, 48. Kristýna Zachová 

Sestava: Matěj POLÁŠEK - Tereza DOSTÁLOVÁ, Zdeňka JORDOVÁ- Matěj DOLEŽEL, Daniel BÖSERLE, Aleš VEJTASA- Marián NOVÁK, Kristýna ZACHOVÁ

Jakub KOMÁREK, Terezie ŠIMŮNKOVÁ, Vojtěch KRUPAŘ, Hana BAŠTINCOVÁ

 
V dnešním posledním zápase jsme se mohli konečně opřít o výkony našeho stabilního brankáře Matěje Poláška. Sice nám chyběli Pavel a Patrik, ale jinak jsme měli sestavu kompletní. Do základní sestavy se premiérově dostal Matěj Doležel a nezklamal. Prim však hrála dvojice Kristýna Zachová s Alešem Vejtasou. Dobře zahrála i obraná dvojice Tereza se Zdenou. A byla prvně jmenovaní, která přenesla hri zprava do leva. Po její příhravce se k míči dostal Aleš a po narážečce s Kristýnou v sedmé minutě nás dostal do vedení 1:0. V dalším průběhu poločasu jsme měli více ze hry a soupeře zatlačili před jeho bránu. Ale soupeř se vzchopil a párkrát zahrozil střelbou na naši branku. Vše však s přehledem řešil náš brankář. Poločas jsme tak vyhráli 1:0.
V druhém poločase bjsme pokračovali v solidním výkonu. Prostřídali jsme všechny hráče z lavičky a nikdo nezklamal. Tým oplýval bojovností. Hráči si dokázali přihrát a několikrát jsme zahrozili střeleckými příležitostmi. Gól mohl dát Matěj Doiležel. Po něm Kuba Komárek a několikrát Kristýna. Ta se dočkala v 48. minutě, když ji zprava přihrál Aleš s Jakubem a ona pěkně obstřelila brankáře a s pomocí tyče skorovala. Poté však musela střídat pro drobné zranění. I sestava bez ní, ale bojovala a skorovat mohl po rohu Vojta. Nadějné průniky nedokázal proměnit Kuba. Soupeř z ojedinělých protiútoků několikrát zahrozil, ale Matěj v bráně zachytal výborně.
A tak jsme v klidu zápas dohráli a udrželi po podzimní části na druhém místě.