Muži 6.kolo - Prohra v derby v Lutopecnách

27.09.2015 19:36

TJ LUTOPECNY/MĚRŮTKY: FC AJAX BEZMĚROV  6:3 (4:2)

0:1 Aleš VEJTASA 4 min, 1:1 Roman ŠILHÁR 8 min PK, 2:1 Milan JANSTA 10 min, 3:1 Milan JANSTA 25 min, 4:1 Radovan KNAPÍK 26min, 4:2 Tomáš ZAVŘEL  43 min, 5:2 Milan JANSTA 46 min, 5:3 Tomáš ZAVŘEL 48 min, 6:3 Milan JANSTA 65 min

SESTAVA: František KUBÍN - Radim ADAMOV, Jakub ULEHLA, Zdeněk CAGAŠ (60.Denis OBLOUK)  Tomáš ZATLOUKAL- Vlastislav COUFALÍK, Zdeněk TÁBORSKÝ (75. Richard MARIÁNEK), Vít BLEŠA, Aleš VEJTASA- Vlastimil TRÁVNÍČEK, Tomáš ZAVŘEL

V dnešním derby zápase proběhla velká přestřelka již od úvodních minut. Naše sestava byla hodně kombinovaná. Do branky se musel postavit Fanda Kubín prakticky ihned po odehraném zápase za dorosty. V základní sestavě se objevili dva nový hráči a na střídání zbyl další dorostenec a legenda Ríša Mariánek.

Po rychlé úvodní brance Aleše Vejtasy se domácí rychle oklepali. Nejprve s penalty vyrovnali a v zápětí z rychlého protiútoku se již v desáté minutě dostali do vedení. Pak se ještě dvěma slepenými góly ze stadartek, po velkých chybách naší obrany, dostali do pohodlného náskoku. I naši borco měli šanci zahrávat pokutový kop. Ovšem Tomáš Zavřel jen trefil brankáře a tak až v závěru poločasu  snížil pěknou ranou na 2:4.

Hned v úvodu druhé půle udělal katastrofální chybu Kuba, který namazal soupeři na pátý gól. Sice jsme šťastně snížili po střele Tomáše Zavřela. Ale další šance jsme již nevyužili. Domácí ještě zvýšili na tenisových 6:3 a zbytek utkání se už jen dohrávalo.