Muži vyhráli turnaj v Křenovicích

11.07.2015 19:53

Naši muži úspěšně reprezentovali na turnaji v Křenovicích.

Semifinále:

Sokol Křenovice :FC AJAX Bezměrov 0:1 (0:0)

Branka: Dominik Bleša

 

Sestava: Michal Slavík- Aleš Vejtasa, Jiří Večerka, Adam Valovič, Dalibor Kyjovský- Martin Rybenský, Dominik Bleša, Patrik Janoštík, Vlastislav Coufalík- Vlastimil Trávníček, Vít Bleša

náhradníci: Ondřej Večerka, Ludvík Vybíral, Zdeněk Galetka, Luděk Karásek, Martin Kunčar, Vladimír Opluštil

V prvním zápase jsme často střídali a naše hra nebyla tak urovnaná. Domácí měli několik výborných střeleckých příležitostí, ale branku nám vstřelit nedokázali. Nám se podařilo vsítit vítězný gól deset minut před koncem po křížné střele dominika Bleši. Postoupili jsme tak do finále.
 
V druhém semifinále remizovali Vlkoš s Polkovicemi 1:1. Na penalty byli úspěšnější hráči Polkovic.
V zápase o třetí místo pak Vlkoš porazil domácí Křenovice 3:1.
 

Finále :

FC AJAX Bezměrov: Sokol Polkovice 1:1 (1:0) penalty 5:3

branka : Vít Bleša, rozhodující penalta Adam Valovič

Sestava: Daniel Sucharski - Aleš Vejtasa, Jiří Večerka, Adam Valovič, Patrik Janoštík- Luděk Karásek, Dominik Bleša, Vít Bleša, Petr Srbecký- Vlastislav Coufalík, Ondřej Večerka

náhradníci: Martin Kunčar, Martin Rybenský, Ludvík Vybíral, Zdeněk Galetka, Vlastimil Trávníček

Ve finále jsme byli jednoznačně lepším týmem . Do vedení jsme se dostali v 10 minutě po krásně ráně Víti Bleši. Bohužel další akce gólem neskončili. Přesto jsme předváděli velmi pohlednou hru. Ve druhé půli jsme prostřídali sestavu a naše převaha už nebyla tak značná. Byli jsme velmi blízko zvýšení náskoku, ale i ty nejvyloženější šance gólovou pojistkou neskončili. A tak přišel trest. Polkovicím jsme přímo darovali gól, když jsme přihráli hráči míč římo do běhu a jeho střela šla po zemi k tyči. Pak už to byl jen boj. A tak došlo na penalty.
Za AJAX v první sérii proměnil Vít Bleša ale soupeř srovnal na 1:1. Ve druhé sérii proměl Vlastimil Trávníček, ale v zápětí bylo srovnáno na 2:2. Ve třetí sérii nás do vedení 3:2 dostal Ondřej Večerka. Soupeř trefil jen břevno. Na 4.2 zvýšil benjamínek týmu Martin Kunčar. Soupeř korigoval na 4:3. Vítěznou penaltu pak proměnil Adam Valovič a po vítězství 5:3 jsme tak vyhrái celý turnaj.