Starší přípravka kralovala v Pravčicích

03.10.2015 16:37

Další dva zápasy absolvovala naše starší přípravka v Pravčicích.

TJ Sokol PRAVČICE: FC AJAX BEZMĚROV 2:11 (2:6)

BRANKY: Aleš VEJTASA 6, Kristýna ZACHOVÁ 3, Vojtěch KRUPAŘ, Hana BAŠTINCOVÁ

SESTAVA: Marián NOVÁK- Hana BAŠTINCOVÁ, Anna VEČERKOVÁ- Kristýna ZACHOVÁ- Aleš VEJTASA, Vojtěch KRUPAŘ

Matyáš MORKUS, Šimon VAŠÍČEK, Daniel VRÁNA, David NOVÁK, Drahomír PAVELKA

V prvním zápase s domácím výběrem jsme byli favoriti. Díky výbornému střeleckému představení Aleše, který v první polovině skoroval třikrát, nám nevadily ani dvě inkasované branky. A když k tomu dvě branky přidala Kristýna a jednu Vojta. Bylo z toho jasné vedení 6:2 v poločase. Jaká změna oproti nepovedeným začátkům z minulého týdne! Druhý poločas již byl jednoznačnou záležitostí našim mladých nadějí. Přidali jsme dalších pět gólů a žádný neinkasovali. Další hatrick přidal Aleš, skorovala také Hanička s Kristýnkou. 

SPARTAK HULÍN: FC AJAX BEZMĚROV 1:8 (0:5)

BRANKY: Aleš VEJTASA 6, Marián NOVÁK, Kristýna ZACHOVÁ

SESTAVA: Marián NOVÁK- Hana BAŠTINCOVÁ, Anna VEČERKOVÁ- Kristýna ZACHOVÁ- Aleš VEJTASA, Vojtěch KRUPAŘ

Matyáš MORKUS, Šimon VAŠÍČEK, Daniel VRÁNA, David NOVÁK, Drahomír PAVELKA

V druhém zápase nás čekal přímý boj o druhou příčku s Hulínem. Naši hráči tentokrát nic neponechali náhodě a soupeře jasně přehráli již v prvním poločase. Opět byl hvězdou utkání Aleš Vejtasa , který čtyřmi góly v první polovině prakticky rozhodl o našem vítězství. K překvapení všech přidal jeden gól i náš brankář Marián. V druhé polovině již byl zápas vyrovnanější. Hulín snížil na 1:5 hned v úvodu poločasu. Ovšem veškeré snahy soupeře zchladila svým gélom o minutu později Kristýna Zachová. V závěru pak přikrášlil dvěma góly skore, kdo jiný než Aleš Vejtasa?

Po tomto maximálním bodovém zisku jsme si vypracovali nadějný šestibodový náskok na třetí Spartak Hulín. Velmi reálný je tedy postup do finalové skupiny.