Starší přípravka se představila v Žalkovicích

26.09.2015 17:18

FC AJAX BEZMĚROV: SPARTAK HULÍN 7:6 (3:3)

BRANKY: Vojtěch KRUPAŘ 3, Aleš VEJTASA 2, Šimon VAŠÍČEK, Kristýna ZACHOVÁ

SESTAVA: Marián NOVÁK - Anna VEČERKOVÁ, Hana BAŠTINCOVÁ- Kristýna ZACHOVÁ, Aleš VEJTASA, Vojtěch KRUPAŘ

Šimon VAŠÍČEK,Drahomír PAVELKA, 

V přímém souboji o druhé místo se utkali naši borci ve velmi důležitém utkání s Hulínem. Průběh utkání byl velmi dramatický. Hulínu patřil úvod zápasu, když skoroval v první třech minutách třikrát a zdálo se být rozhodnuto. K obratu zavelel Vojta Krupař dvěma góly v 10. a 11. minutě utkání. Do polčasu pak ještě vyrovnal Šimon. 

Ve druhém poločase jsme naopak měli skvělý vstup my, když hned v úvodu strhl vedení na naši stranu  dvěma góly Aleš Vejtasa. V polovině druhé půlky dovršil svůj hatrick  Vojta a dostal nás do vedení již 6:3. Hulín se však nevzdal a v poslední desetiminutovce třemi góly vyrovnal na 6:6. Naštěstí hned z protiútoku rozhodující branku vstřelila kapitánka Kristýna Zachová. Důležité vítězství se již podařilo uhájit.

FC AJAX BEZMĚROV: SOKOL ŽALKOVICE  7:6 (3:3)

BRANKY:  Kristýna ZACHOVÁ

SESTAVA: Marián NOVÁK - Anna VEČERKOVÁ, Hana BAŠTINCOVÁ- Kristýna ZACHOVÁ, Aleš VEJTASA, Vojtěch KRUPAŘ

Šimon VAŠÍČEK,Drahomír PAVELKA, Daniel VRÁNA, Matyáš MORKUS

Jako přes kopírák začal i náš druhý zápas. Brzy jsme prohrávali s domácími 0:3. Ovšem Žalkovice si již utkání pohlídali. Do poločasu zvýšili vedení na 0:4 a po přestávce náš výběr úplně rozebrali. Čestný úspěch Kristýny nemohl zabránit velkému debaklu 1:13.

O vítězi této skupiny Okresního přeboru je již rozhodnuto. Za nedostižnými Žalkovicemi držíme zatím druhou příčku, ale stejný počet bodů má i třetí Hulín. Další vzájemné zápasy asi rozhodnou, zda postoupíme do finále A, či ne.