Starší žáci potřetí zvítězili

19.09.2015 19:44

FC AJAX BEZMĚROV: TJ PRUSINOVICE   4:0 (1:0)

BRANKY: Marek VILÍMEK pk, Patrik DANĚK, Radek HAŠPICA, Michal KROUPA

SESTAVA: Zdenka JORDOVÁ - Marek VILÍMEK, Matěj STRAŠÁK- Radek HAŠPICA, David OPLUŠTIL, Theo FEKAR - Patrik DANĚK, Michal KROUPA

Patrik HOURA, Pavel OPLUŠTIL

Ve třetím zápase nám sice chyběl brankář, ale jinak jsme byli prakticky kompletní. Do brány tak musela Zdeňka, což je znamenalo, že v každém zápase sezóny chytal někdo jiný. Zápas začal poněkud opatrně, ale asi od 10 minuty se začaly hromadit naše šance. Naši hbití útočníci, však jednu po druhé zahazovali. Ze spousty rohů, jsme se nedokázali přes naši výraznou výškovou převahu vůbec prosadit. A tak nám pomohl soupeř, když obránkyně hostů zahrála ve 20. minutě rukou ve vápně. Penaltu jistě proměnil Marek a dostal nás do zaslouženého vedení. Naše převaha byla obrovská, ale do poločasu jsme zahodili další řadu velkých šancí.

Do druhé půli jsme vstoupili s odhodláním co nejdříve rozhodnout zápas. A to se podařilo hned ve druhé minutě, kdy Patrik Daněk konečně proměnil asi svoou pátou velkou příležitost, krásnou ranou k tyči. O dalších pět minut později po další střele Patrika, brankář jen vyrazil míč před bránu, kde spolehlivě skoroval Radek Hašpica. O dalších pět minut později po dlouhém autu Marka, se hlavičkou prosadil také Michal Kroupa. Další naše šance však opět nebyly využity. Přesto to bylo naše nejvyší domácí vítězství za poslední čtyři roky. Velmi spolehlivě vychytala nulu Zdeňka, která si počínala naprosto klidně. Za celý zápas neudělala ani náznak chyby.  Všechny pološance i střely z dálky chytila a přispěla tak k jednoznačnému vítězství našich rudých ďáblů.