Starší žáci zvítězili v Martinicích

25.10.2015 13:09

Sokol MARTINICE: FC AJAX BEZMĚROV 2:3 (0:2)

BRANKY: Vlastní, David OPLUŠTIL, Patrik DANĚK

Sestava: Dominik SKÁCEL - Marek VILÍMEK, Zdeňka JORDOVÁ- Patrik HOURA, Pavel OPLUŠTIL, Theo FEKAR - Patrik DANĚK, David OPLUŠTIL

Michal KROUPA, Kristýna ZACHOVÁ, Jakub KOMÁREK, Matěj STRAŠÁK, Radek HAŠPICA

 
Soupeři jsme měli vracet jarní porážku na penalty. Ztráta mrzela protoža domácí byly na chvostu tabulky. Letos hrají ve středu, přesto jsme si přijeli pro tři body. Od začátku jsme měli převahu, kterou jsme uplatnili nejprve v 8 minutě, kdy po Patrikově rohu, atakoval David obránce tak, že si tvrdou ranou dal vlastní branku. O deset minut později po dalším rohu, doklepl míč do sítě David. Po dvou šťastných gólech jsme ovládli hru. Další šance měl Patrik Daněk a Michal Kroupa. Dalekonosnou střelu Patrika Houry si brankář málem srazil sám do brány. Doimácí se dostali tak ke dvou střelám za celý poločas. Naši hru výborně dirigoval Pavel Opluštil. Bohužel se nedokázal prosadit náš elitní střelec Patrik Daněk. 
Do druhé části jsme vstoupili nekoncentrovaně. A místo, abychom  rychlým gólem rozhodli celý zápas, tak jsme kuriózně inkasovali. Od rohového praporku přiletěla střela po zemi k bližší tyči, kterou si Dominik neuvěřitelně srazil do branky. Domácí ožili a byli nadále vyrovnaným soupeřem. Hrálo se na horu  dolů a šance se střídali na obou stranách. Hlavně naše pravá strana byla až příliš propustná. Na štěstí máme Patrika. Ten dokázal, že patří mezi nejlepší hráče celého přeboru a pěknou přízemní ranou od tyče, zvyšoval na 3:1 V obrovské šanci se ocitl Theo, ale zaváhal. Ze spousty rohů jsme nevytěžili nic, A tak se osmělili domácí a deset minut před koncem snížili po naší pravé straně na 3:2. Po zbytek zápasu jsme už náš  chudý náskok bez větších problémů udrželi. Zápas to sice nebyl jednoduchý, ale potvrdili jsme, že i takové zápasy dokážeme zvládnout.