14.kolo starší žáci- První jarní ztráta

18.05.2015 10:08

TJ Sokol Martinice:FC AJAX BEZMĚROV 1:0 po penaltách (0:0)

sestava: Jakub Daněk- Marek Vilímek, Tomáš Večerka- Radek Hašpica, Theo Fekar, Martin Kunčar- Tomáš Švrčina, Pavel Opluštil

Patrik Houra, Matěj Strašák- Petra Večerková, Zdeňka Jordová- David Opluštil

 
Na půdě posledního celku tabulky jsme chtěli odčinit podzimní domácí porážku na penalty. Do zápasu jsme vstoupili velmi nekoncentrovaně a prakticky vůbec jsme se nedostali k naší hře. A když se k tomu přidala i nedisciplinovanost a neplnění taktických úkolů, tak z předváděného výkonu boleli oči. Špatný pohyb i zpracování vedlo k častým ztrátám míčů. Do největší šance jsme se dostali po dlouhém nákopu a hlavičce domácího obránce. Až v druhé části poločasu přešli střely na branku. První zaznamenala neúnavná Zdena. Další dvě ještě přidal David. Ale to bylo prakticky všechno. Domácí hrozili z rychlých protiútoků. Dvakrát šli sami na našeho brankáře, který  nás ovšem zachránil před inkasovaním.  A tak skončil poločas bez branek.

V druhé poločase jsme pozměnili sestavu, ale k lepšímu výkonu to nevedlo. Domácí se dostali do několika slibných šancí, ale opět se zaskvěl Kuba v brance. Také my jsme promarnili velké šance ke skorování, když šel Martin dvakrát sám na brankáře. Nepodařilo se nám prosadit ani ze standartních situací. V poslední minutě ve slibné pozici minul David po rohovém kopu a tak následovaly pokutové kopy. Na ně byly nominováni Marek Vilímek, Martin Kunčar,Theo Fekar,Patrik Houra, Zdeňka Jordová. V první sérii proměnil Marek i domácí Ve druhé sérií přestřelil kapitán a podepsal tak svůj chabý výkon.Domácí se dostali do vedení 3.1, protože nedal ani Theo. Ve čtvrté sérii snížil Patrik a domácí hráč minul tak o tři metry bránu. V páté sérii ovšem Zdenka neproměnila a prohráli jsme tak 2:3 na penalty. Přišly jsme tak ne o jeden ,ale dva body, čímž jsme opět klesli na šesté místo.