6.kolo mladší žáci - Prohra na Dřínově

04.10.2014 15:13

Sokol DŘÍNOV: FC AJAX BEZMĚROV 3:2 (0:2)

BRANKY : Kristýna ZACHOVÁ, Vojtěch KRUPAŘ

SESTAVA: Zdeňka Jordová- Matěj Strašák, Patrik Houra- Tereza Dostálová, Pavel Opluštil, Patrik Strážnický- Kristýna Zachová, Aleš Vejtasa

náhradníci: Petra Večerková, Marián Novák, David Novák, Daniel Bösserle, David Opluštil, Vojtěch Krupař

 

Dnešní zápas měl dva různé poločasy. V prvním jsme kontrolovali hru, měli spoustu šancí. Hráli zoodpovědně a bez chyb v obraně. Naše brankářka se nudila. Ve 13 minutě využila naši převahu Kristýna Zachová a dostala nás dovedení. Další šance naši hráči nevyužili. Až ve 20. minutě po centru Kristýny skoroval do prázdné branky Vojta Krupař. První střelu na naši branku zaznamenal soupeř z přímého kopu v poslední minutě první půlky.

Do druhého poločasu jsme nastoupili se záměrem přidat další goly a rychle rozhodnout zápas. Domácí však byli proti a zlepšeným výkonem nás donutili se spíše bránit. Naše útočné akce skončili bez střely na bránu. V 10 minutě po  Davidově ztrátě míče v útočné fázi jsme z rychlého protiútoku inkasovali první gol. Domácí to nastartovalo k ještě větší aktivitě, kterou po našich hrubých chybách v obraně,zužitkovali ve střelení nejprve vyrovávacího golu a zanedlouho i k vítězné trefě. Naše jediná šance skončila na tyči. Přes veškerou snahu, již tým nenašel sílu na vyrovnání a prohrál tak zápas, který snad prohrát ani nedal.