7.kolo starší žáci -Vysoká porážka v Chropyni

12.10.2014 13:26

FK Chropyně: FC AJAX BEZMĚROV 9:0 (4:0)

Sestava: Jakub Daněk - Matěj Strašák, Patrik Houra- Radek Hašpica, Tomáš Večerka, Tereza Dostálová- Petra Večerková, Zdeňka Jordová

náhradníci: Theo Fekar, Aleš Vejtasa, Kristýna Zachová, Marián Novák, Patrik Strážnický

 

V dnešním zápase jsme jeli na hřiště jednoho z favoritů. Domácí nás převyšovali hlavně fyzicky a rychlostně. Přesto jsme prvních 10 minut drželi bezbrankový stav. I po úvodním nešťastném vlastním góle, se hrálo především na naší útočné polovině. Ovšem vše bez našeho zakončení. Domácí hráli jednoduše na nakopáváné balony za obranu a rychlé protiútoky. Řadu jejich střel pochytal opět skvělý kapitán Kuba Daněk. Ale na další tři střely nestačil. A tak poločas jsme prohráli 0:4, když jsme vystřelili jen dvakrát mezi tyče. 

Do druhé půle jsme nastoupili s agresivním presinkem a dostali jsme se řady pološancí. Opět však chyběla přesná střela.Domácí pokračovali ve své úspěšné taktice z první půle. A vyplatila se jim ve druhé části druhého poločasu. Tou zaznamenali další dvě branky. My jsme také několikrát ohrozili soupeřova brankáře, ale gól jsme nedali. V závěru jsme prostřídali a dostali další tři góly. Ani naše závěrečná šance po standartce rozehrané Theem a zakončená Tomášovou hlavičkou brankou neskončila. Porážka je až příliš krutá, na to jaký bojovný výkon jsme podali. V útoku jsme ale byli bezradní a soupeř nás vyškolil v produktivitě.