Halový turnaj v Bystřici pod Hostýnem- mladší žáci

08.02.2015 14:50

V neděli 8. února jsme se zúčastnili dalšího halového turnaje. Tentokrát v hale Sušil v Bystřici pod Hostýnem. Našimi soupeři byly týmy z Valašska, takže zase nová konfrontace. Hrálo se 1x20 minut každý s každým. Bohužel se z různých důvodů nemohla zúčastit hned pětice hráčů a tak jsme opět zapojili hráče s přípravky. 

video

 

FC AJAX BEZMĚROV: SOKOL MRLÍNEK 1:6  video

BRANKA: Pavel Opluštil

Sestava: 
B: Zdeňka Jordová
O: Theo Fekar, Tereza Dostálová
Ú: Kristýna Zachová, David Ondráček
Pavel Opluštil, Marián Novák, David Novák
 
Než se naši hráči rozkoukali tak prohrávali 0:4. Pak jsme se dostali do hray a měli asi pět tutovek, které jsme opět neproměnili. Až Pavel opakovanou střelou prostřelil brankáře domácího týmu. Pak následovali další šance na obou stranách ovšem góly padaly jen do naší sítě.
 

FC AJAX BEZMĚROV: SOKOL JUŘINKA 1:4

BRANKA: David ONDRÁČEK

Sestava:
B: Zdeňka Jordová
O: Theo Fekar, Tereza Dostálová
Ú: Kristýna Zachová, David Ondráček
Pavel Opluštil, Marián Novák, David Novák
 
Soupeři byli jasně fyzicky na výši a vlétli na nás. Ovšem kolikrát se štěstím se nám podařilo odolat a udržet prvních 10 minut bezbrankovou remízu.Vyráželi jsme k nebezpečným brejkům, které jsme trestuhodně neproměnili. Soupeř nás za to potrestal čtyřmi góly. V poslední sekundě pak David Ondráček zaznamenal aspoň čestný úspěch.
 

FC AJAX BEZMĚROV: SOKOL HOŠŤÁLKOVÁ 1:2 video 1  2 3

BRANKA : Theo FEKAR 

Sestava:
B: Zdeňka Jordová
O: Theo Fekar, Tereza Dostálová
Ú: Pavel Opluštil, Kristýna Zachová
David Ondráček, Marián Novák, David Novák
 
V přímém souboji o čtvrté místo měli soupeři územní převahu. Přesto bylo skore vyrovnané. V tomto zápase jsme měli velkou šanci v úvodu, kterou Kikina nedala. Poté jsme drželi dlouho remízu. Asi 8 minut před koncem udělal strašnou chybu Zdena a prohrávali jsme 0:1. Z protiútoku jsme vyrovnali, když přímo z rohu za pomoci obránce vstřelil gól Theo. V posledních třech minutách se rozhodlo, když jsme inkasovali z našeho autu. Po této porážce jsme šli na oběd a očekávali herně asi nejsilnější celek ze Vsetína.
 

FC AJAX BEZMĚROV: FC VSETÍN 0:9

Sestava: 
B: Kristýna  Zachová
O: Theo Fekar, Tereza Dostálová
Ú: Marián Novák, Zdeňka Jordová
Pavel Opluštil, David Ondráček, David Novák
 
V posledním zápase si děvčata toužila vyzkoušet změnu v bráně. Nu což o výsledek nám už nešlo a tak do útoka šla Zdeňka a do brány Kikina. Za první tři minuty jsme se nedostali za půlku inkasovali pět gólů a vypdadalo to velký debakl. Prostřídali jsme, ale přesto se brankostroj  soupeře zastavil až na osmi gólech. Až poté snad Zdeňka pochopila, že je v brance platnější než poli a v půlce utkání se vrátila do brány. Předvedla několik skvělých zákroků a pustila jen jeden gól. Naše už unavené družstvo již nemělo sílu na aspoň jeden gól.
 
Výkony Zdeňky měly ohlas i upořadatelů, kteří ji vyhlásili nejlepší brankářkou turnaje. Pro ni je to již druhá cena v řadě. To zas s ní nebude k vydržení.
 
 
Konečné pořadí:
 
1. MRLÍNEK                    10 bodů
2. VSETÍN                         9
3. JUŘINKA                       7
4. HOŠŤÁLKOVÁ               3
5. FC AJAX BEZMĚROV    0